Over PARKWIJCK

Gedreven seniors in recruitment

Bij Parkwijck werken we met een team van senior recruitment professionals die een ruime ervaring hebben met schaarse profielen binnen veeleisende (internationale) omgevingen. Wij kennen de werkomgevingen in Nederland als geen ander, aangezien wij zelf een achtergrond hebben in Corporate Recruitment en HR bij meerdere toonaangevende bedrijven.

Werving is voor ons niet alleen het vervullen van een vacature. We hebben een passie voor recruitment en we verleggen voortdurend grenzen om succesvol te blijven. Hoe bereiken we dat? We hebben een diep begrip van ons vak en we geloven in continu leren. Om van betekenis te kunnen zijn voor een opdrachtgever, willen we zoveel mogelijk weten over onze opdrachtgever. Onze marketingstrategieën, in combinatie met onze proactieve benadering, zijn creatief en effectief en helpen ons de meest geschikte professionals te vinden. Wij informeren en inspireren professionals, zodat ze gemotiveerd bij je aan tafel komen. 85% is immers niet actief op zoek naar een nieuwe baan. We houden van het hele recruitmentproces en we zijn trots op wat we bieden.

Afhankelijk van je eisen werven wij kandidaten zowel lokaal (binnen Nederland) als in het buitenland. Onze toewijding aan het vinden van de meest geschikte kandidaat, heeft altijd al vruchten afgeworpen. We zijn graag ook jou van dienst!

Parkwijck agency-workers-at-relax-zone Over ons

We werken in een breed scala aan functionele gebieden. Of het nu gaat om bijvoorbeeld Finance, Marketing, HR, Continuous Improvement, Project Management,Technology, Engineering, Science of IT; we hebben een track record in het werven van competente professionals die waarde toevoegen aan je organisatie.

Kun je onze hulp gebruiken ?

Met onze expertise, ervaring en drive lossen we graag je (wervings)vraagstuk op. 

Parkwijck public-scaled Over ons

Our Excellent Team

Recruiting was never that easy

At Parkwijck we work closely with a dedicated team of senior recruitment professionals who perform their duties with excellence and a strong drive for success. 

Partnering You for Your Human Resource Require.