Moeite met het invullen van je vacature(s) ?

Maak gebruik van onze expertise en ervaring!

Parkwijck public-scaled Zoeken

Werving & selectie

Betrokkenheid, kwaliteit en tijdigheid

We begrijpen alle dimensies die van belang zijn bij het recruitmentproces voor vaste functies. Daarom hanteren wij een professionele en systematische aanpak bij het vervullen van een vacature voor onze opdrachtgever. Wij streven ernaar om de meest geschikte kandidaat te leveren in de kortst mogelijke tijd, omdat we weten dat een vertraging negatief effect kan hebben op het bedrijf, afdeling of medewerkers.

Je kunt van ons altijd volledige inzet en betrokkenheid verwachten bij de invulling van je vacatures. Wij geloven in volledige betrokkenheid bij onze klanten omdat dit de enige manier is om daadwerkelijk van waarde voor je te kunnen zijn. We weten dat er een schaarste is in de arbeidsmarkt, daarom beheersen we de kunst om de potentiële professionals te vinden en te boeien door hen de juiste informatie aan te bieden. Door kennis te maken met je bedrijf, cultuur en visie zijn wij beter in staat om kandidaten geïnteresseerd te krijgen in je vacature.

Parkwijck search-candidates Zoeken

In het intakegesprek richten we ons daarom volledig op het bedrijf, de unieke kenmerken, managementstijl en de uitdagingen. Kandidaten zijn alleen te prikkelen als het bedrijf past bij hun talenten, persoonlijkheid en ambitie. Door samen tijd te nemen voor het voortraject, zijn we beter in staat de juiste kandidaten voor je te vinden en ondertussen het juiste bedrijf voor de kandidaat.

We zijn grote voorstanders van het gebruik van analytische instrumenten, nieuwe technologieën en digitale marketing om een vooraf gedefinieerde groep kandidaten te definiëren en te bereiken. Door dit te combineren met onze persoonlijke en resultaatgerichte aanpak zijn we in staat om keer op keer geschikte kandidaten te vinden voor onze klanten.

Onze dienstverlening is hoogwaardig en toch zijn onze prijzen zeer betaalbaar. Bovendien zijn onze prijzen op het gebied van werving & selectie merkbaar lager dan die van de concurrentie.

Benieuwd wat Parkwijck voor je kan betekenen ?