Resultaatgerichte coaching voor Recruiters

Begeleiding van (Corporate) Recruiters in hun groei naar een volwaardige Recruitment Business Partner die waarde toevoegt.

Parkwijck young-woman-in-office-of-psychotherapist-or-doctor-e1602511032169 Coachen

COACHING

Wordt bekwamer en zelfverzekerder

Voor klanten die een eigen recruitmentteam in huis hebben, bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van onze coaching om je (Corporate) Recruiters naar een hoger plan te tillen.

Investeer gericht in de ontwikkeling van je Recruiters en verbeter daarmee de interne en externe professionaliteit van je afdeling. Wij begeleiden je Recruiters in hun groei naar een volwaardige Recruitment Business Partner die waarde toevoegt.

Bij Parkwijck hebben wij uitgebreide ervaring met het coachen van recruitment-afdelingen en individuele (Corporate) Recruiters bij het bereiken van hun kwaliteitsdoelstellingen. Corporate Recruitment heeft voor ons geen geheimen. We hebben met Recruiters samengewerkt en we hebben direct leiding gegeven aan teams binnen corporate recruitment omgevingen. We kennen het werk, de valkuilen en de verwachtingen van de business als geen ander.

Parkwijck job-interview-in-office Coachen

De functie van Recruiter is ingewikkeld en vereist bekwaamheid op meerdere terreinen. Het betreft onder andere een combinatie van vakkennis, de vaardigheid tot juiste uitvoering en de maturiteit om een waardig gesprekspartner te zijn voor management en kandidaat.

In de praktijk zien we vaak dat Recruiters relatief jong zijn en niet altijd alle dimensies kunnen overzien die van belang zijn om te presteren in een grote en professionele organisatie. De business heeft niet altijd het geduld en verwacht niveau en daadkracht in het oplossen van hun vacatures.

Aan de hand van persoonsgerichte coaching, in een veilige setting, maken we samen werk om de gewenste ontwikkeling van de Recruiter te realiseren.

We dragen graag bij aan de ontwikkeling van je Recruiters!

Benieuwd of we van betekenis voor je kunnen zijn ?