Onze diensten

Doen waar we goed in zijn

Ruim twee decennia geleden zijn we begonnen met de werving van ervaren en schaarse IT-professionals. Het was een boeiende uitdaging om deze professionals in Europa te vinden en hen geïnteresseerd te krijgen in onze vacatures. Hierdoor ontwikkelde we onze tactische en analytische vaardigheden, doorzettingsvermogen en de vaardigheid om effectief samen te werken met kandidaten en managers op ieder niveau.

Enkele jaren later zijn we begonnen met verbreding naar andere sectoren en functionele gebieden. Wat echter constant bleef, was de schaarste in de arbeidsmarkt en onze drang naar resultaat. Onze klanten bleven op zoek naar bekwame en gekwalificeerde professionals. Of dit nu in Finance, Supply Chain, Marketing of o.a. R&D was.

We groeiden in ons senioriteit en door blijvend te presteren in veeleisende omgevingen, is ook onze scope gegroeid. Ons bedrijf, Parkwijck, is met ons meegegroeid en vandaag de dag bieden we diensten aan, variërend van werving & selectie van vast en tijdelijk personeel tot uitbesteding van je recruitmentproces en coaching van Recruiters.

Wil je resultaat kies dan voor Parkwijck.

Parkwijck woman-reading-her-resume Diensten

WERVING

Heb je één of meerdere vacatures? Bespaar tijd en moeite en laat je bijstaan door Parkwijck.

Ontdek

INTERIM

Huur tijdelijk professionals met de juiste expertise en voor de duur die je wenst.

Ontdek

RPO

Kost recruitment je veel tijd en loopt het moeizaam? Maak gebruik van onze RPO service.

Ontdek

COACHING

Via resultaatgerichte coaching brengen we je Recruiters naar een hoger niveau.

Ontdek

Our commitment to finding you suitable talent has always paid off